The Quarry and Whitehouse Post
FURNITURE CONSULTANCY / PROJECT MANAGEMENT / DELIVERY / INSTALLATION ARCHITECT: N/A
LOCATION: London
Project completed: 2016

Working directly with the project team at The Quarry and Whitehouse Post, Aram Contracts developed a scheme which would suit the requirements and style of this project.

It was important to maintain their creative image in the highly competitive film editing and post production industry. The spaces had to feel comfortable and welcoming, as clients can be sat in editing suites for hours at a time whilst editing is carried out. However, a unique feel had to be maintained for each suite.

Loose furniture was supplied by a range of manufacturers which allowed us to cater for the individual character of each room, whilst maintaining a high quality finish. The products and finishes reflected a crisp and timeless feel.  Ergonomic task seating from Vitra was supplied to sit comfortably with the bespoke desks designed for The Quarry and Whitehouse Post to fit into each individual suite.